Panasonic CS‐Z71VKEW Wandmodel binnenunit - 7,1 kW - Exclusief condensingunit

€ 1.485,00
Deze Panasonic Free Multi System Z Etherea type CS‐Z71VKEW Wandmodel binnenunit - 7,1 kW is geschikt voor ruimtes tot 250 m3, met een een minimale geluidsdruk van 32 dB.
- +
of
3 - 4 werkdagen levertijd
SKU
CS-Z71VKEW
Vragen over dit product? Bekijk de contactmogelijkheden

Panasonic airco Free Multi System Z Etherea wandmodel binnenunit

Omschrijving
Dit Panasonic CS‐Z71VKEW multi split unit wandmodel van Panasonic airco heeft een slank en modern mat wit design, en de warmtepomp is daarnaast gemakkelijk te bedienen met de infrarood afstandsbediening.

Werking airco
Met deze multi-split airco kunt u comfortabel en snel de ruimte koelen en verwarmen. Daarnaast kunt u gemakkelijk de luchtvochtigheid in huis reguleren, en wordt de ruimte door de speciale luchtfilter met nano-technologie naast nare geurtjes ook van micro-organismen zoals bacteriën, virussen en schimmels ontdaan. Met deze Panasonic Etherea airconditioning creëert u dus het hele jaar door een perfect binnenklimaat. Het klimaatsysteem heeft een uiterst laag energieverbruik dankzij het nieuwe R32 koudemiddel. Het geluidsniveau van de airconditioning is daarnaast slechts 49/40/32 dB (hoog, midden en laag), waardoor u nagenoeg niets merkt van de airco in huis.

Airco kopen
Via de KliMate airconditioning service kunt u gemakkelijk een airco kopen en laten installeren. Neemt u gerust contact op met onze airco specialist voor al uw vragen over onze airco service, zoals bijvoorbeeld airco installatie.
Technische specificaties
SKU CS-Z71VKEW
Type afstandsbediening Infrarood afstandsbediening
Bekabeling tussen binnen- en condensingunit (mm2) 4x1,5
Breedte binnenunit (mm) 1120
Diepte binnenunit (mm) 236
Geluidsdruk binnenunit (dB) 49/40/32
Gewicht binnenunit (kg) 13
Hoogte binnenunit (mm) 305
Koelcapaciteit (kW) 7,1
Geschikt voor ruimtes tot (m3) 250
Verwarmingscapaciteit (kW) 8,6
Diameter vloeistofleiding (inch) 1/4
Diameter zuigleiding (inch) 5/8
Garantie 5 jaar
GWP R32 675
Kleur binnenunit Wit
Koudemiddel R32
Merk Panasonic
Minimale geluidsdruk binnenunit (dB) 32
Typenummer binnenunit CS‐Z71VKEW
Uitvoering Wandmodel binnenunit
Vulling tCO2eq Niet bekend
WiFi Optioneel

Installatie


Voor professionele montage en installatie van warmtepompen maakt een van onze adviseurs graag een offerte op maat. U kunt gemakkelijk een offerteaanvraag starten door de gewenste warmtepomp te selecteren.


Op de offerteaanvraagpagina vult u uw persoonsgegevens in, samen met een korte Omschrijving van de installatiewerkzaamheden en indien nodig, één of meerdere foto's van de locatie. Binnen twee werkdagen neemt een van onze adviseurs contact op om, eventueel na een locatiebezoek, een definitieve offerte te sturen.


Na goedkeuring van de offerte wordt uw warmtepomp meestal binnen drie weken volledig operationeel opgeleverd. Betaling is mogelijk via iDeal of achteraf per pin bij onze monteurs.

Schrijf je eigen review
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Panasonic CS‐Z71VKEW Wandmodel binnenunit - 7,1 kW - Exclusief condensingunit
Jouw rating
zoho