Montage door KliMate

Bij Klimate begrijpen we dat de installatie van uw nieuwe klimaatsysteem net zo belangrijk is als de keuze ervoor. Een juiste montage is cruciaal voor de optimale werking en efficiëntie van uw systeem. Daarom bieden we op deze pagina alle noodzakelijke informatie voor een vlekkeloze installatie van uw airco of warmtepomp.

 

Onze monteurs staan garant voor een vakkundige installatie voor uw airco of warmtepomp. In overleg wordt bepaald wat de ideale positie is voor het plaatsen van de binnen- en buitenunits. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met uw wensen, het hoogst haalbare comfort en afwerkingsniveau.

Al onze monteurs zijn in het bezit van de benodigde vakdiploma’s. Vanzelfsprekend beschikt KliMate over de vereiste F-gassen certificeringen, om naast installatie, ook onderhoudswerkzaamheden voor uw airco of warmtepomp uit te mogen voeren. 

Benieuwd wat KliMate voor u kan betekenen?

Bij de montage van uw airco of warmtepomp maken wij gebruik van de nieuwste materialen en technieken, zorgvuldigheid gegarandeerd. Een kwalitatief hoogwaardige afwerking van iedere installatie, dat is waar KliMate voor staat. Wij bieden maatwerk oplossingen voor uw situatie, waarbij de apparatuur en benodigde leidingen een nóg fraaier geheel met uw woning vormen en naadloos op elkaar aansluiten. 

Nadat de installatiewerkzaamheden zijn voltooid, worden de functionaliteiten en apparatuur grondig gecontroleerd en garanderen wij een probleemloze werking van het systeem voor vele jaren. Voor een optimale werking, het hoogste comfort en het laagste energieverbruik, is een juiste instelling van uw apparatuur essentieel. Een uitgebreide uitleg over de verschillende functies, maakt bij KliMate daarom altijd deel uit van de oplevering van een installatie. 

Vanzelfsprekend laten onze monteurs de werkplek schoon achter en nemen ze alle verpakkingsmaterialen mee terug.  

zoho