Kanaalmodellen

Een kanaal airco, beter bekend als inbouwairco, wordt boven het plafond of in een kloof geplaatst, waardoor enkel de roosters zichtbaar zijn. Deze single-split unit wordt vooral gebruikt in hotelkamers en restaurants. Vraag onze airco specialist voor een persoonlijk en vrijblijvend advies over de ideale airco. KliMate biedt uitsluitend A-merk kwaliteit airco’s.

Vrijblijvende offerte ontvangen?
Support staff van KliMate
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 22

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

Waarom een kanaal airco aanschaffen?

Kanaal modellen zijn ideaal voor grote ruimtes. Je ziet vaak dat kanaal airco’s worden geplaatst in restaurants, kantoorpanden en overdekte winkelcentra. Vooral vanuit de zakelijke markt is er een enorme vraag naar kanaal airco’s. Ook omdat je deze airco’s kan plaatsen achter bijvoorbeeld een plafond of wand. Zo verstoort het niet het zicht van klanten en zit je er wel heerlijk koel bij.

Je kunt 1 airco gebruiken voor meerdere ruimtes, door vanaf de inbouwunit slangen te leggen naar verschillende ruimtes, zoals de zolder of vliering. Met roosters in het plafond worden de diverse ruimtes gekoeld of verwarmd. De ruimtes zijn apart van elkaar regelbaar.

Hier moet wel bij vermeld worden dat een kanaal airco duurder is in de aanschaf dan bijvoorbeeld een mobiele airco. Het uiteindelijke verbruik van de kanaal airco is echter weer lager. Elke airco heeft dus zijn eigen voor- en nadelen. Onze experts adviseren u graag welke airco het meest geschikt is in uw situatie. Ook vertellen zij u graag meer over de functionaliteiten van de kanaal airco.

Kanaal airco kopen

Bij KliMate verkopen we veel verschillende soorten airco’s, zowel voor de zakelijke - als particuliere markt. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een kanaal airco, of een van de andere klimaatsystemen die KliMate aanbiedt? Neem dan snel een kijkje in onze webshop en koop vandaag nog uw KliMate airconditioning.

zoho