Multi-split units

Multi split airco’s bieden een grote flexibiliteit en zijn geschikt om meerdere ruimtes tegelijk te koelen of verwarmen. Hiermee kunt u meerdere binnenunits, al dan niet met verschillende capaciteiten, aansluiten op één buitenunit met behoud van individuele instelmogelijkheden per ruimte. U kunt hierbij kiezen uit een verscheidenheid van uitvoeringen, zoals wandmodellen, vloermodellen, plafondmodellen, cassettemodellen, kanaalmodellen en inbouw airco's. 

Ook kunt u kiezen voor een Twin, Triple, of Double twin-combinatie. Hiermee kunnen tot 4 binnendelen op 1 buitendeel worden aangesloten. Alle binnendelen worden dan met één afstandsbediening gelijktijdig in dezelfde modus (koelen of verwarmen) bediend. Wilt u toch liever klimaatbeheersing in slechts één ruimte? Kijk dan eens bij onze single-split sets.

Vrijblijvende offerte ontvangen?
Support staff van KliMate

Onze multi-split units

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 413

Aflopend sorteren
per pagina

Service en gemak multi split airco

Voor uw gemak hebben wij de KliMate combineertool ontwikkeld, waarmee u eenvoudig en snel bijpassende binnenunits kunt combineren met een buitenunit. Ook kunt u gemakkelijk zien welke units binnen het maximum koel- en verwarmingsvermogen vallen van de buitenunit. Elke airco wordt met zorg voor u op maat samengesteld voor een perfect binnenklimaat naar uw persoonlijke wensen. Zo kunt u optimaal genieten van uw multi split airco van KliMate. 

Prijzen multi split airco 

Wilt u een multi split airco kopen? Dan is het belangrijk om u vooraf goed te informeren. Een multi split airco is namelijk duurder dan een single split airco. Dit komt doordat er meerdere units zijn en doordat je meerdere ruimtes kunt verkoelen of verwarmen. Verder is een vaste airco duurder dan een mobiele airco. In ruil daarvoor heeft u wel extra functionaliteiten, die kleinere mobiele airco’s niet hebben. Voor een multi split airco bent u vaak tussen de 1500 en 3500 euro kwijt, afhankelijk van het type en de functionaliteiten. 

Multi split airco kopen

Het KliMate aanbod van multi split airco’s bestaat uitsluitend uit A-merken als Samsung en Panasonic. De beste multi split airco’s vind u dus bij ons in de webshop! De klimaatsystemen bieden een hoog comfort en laag energieverbruik, met luchtzuivering en luchtbevochtiging voor een perfect binnenklimaat. Ideaal voor in huis, maar bijvoorbeeld ook voor op kantoor. Maak gebruik van onze uitgebreide airco service en neem contact op met onze airco specialist voor een persoonlijk en vrijblijvend advies over uw vaste airco.

zoho