Airco's zonder buitenunit

Airco’s zonder buitenunit zijn geschikt voor toepassingen waar geen buitenunit geplaatst kan worden, of waar dit niet gewenst is. Door het ontbreken van een buitenunit is plaatsing eenvoudig, de plaatsing van de enkele unit met aan- en afvoerkanaal is voldoende. 

Vrijblijvende offerte ontvangen?
Support staff van KliMate

Onze airco's zonder buitenunit

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

airconditioning zonder buitenunit

Er kan gekozen worden voor een watergekoelde condensingunit, met wateraansluiting en -afvoer, of luchtgekoelde condensingunit, met lucht aan- en afvoerkanaal. Hierop kunnen dan airco binnenunits worden aangesloten. Veel mensen vinden een airco zonder buitenunit ideaal. De airconditioning wordt makkelijk geïnstalleerd en je ziet buiten niks van de airco. Wil jij een netjes afgewerkte airco, bijvoorbeeld omdat je buiten weinig ruimte hebt, of omdat je een airco met buitenunit niet mooi vind? Kies dan voor een airco zonder buitenunit. 

monoblock airco zonder buitenunit

Naast de split systemen, zoals de wand airco zonder buitenunit, bestaat er ook een monoblock systeem, dat eigenhandig koelt en eventueel verwarmt zonder dat er een extra binnenunit nodig is. Een monoblock airco is handig, omdat je hierdoor geen extra units nodig hebt, die er vaak niet heel mooi uitzien. Wilt u een airco die u in meerdere ruimtes kan gebruiken? Kijk dan eens bij onze mobiele airco’s.

Airco zonder buitenunit prijzen 

Bent u op zoek naar airconditioning zonder buitenunit, bijvoorbeeld een vaste airco zonder buitenunit of een monoblock wand airco? Dan bent u ongetwijfeld benieuwd naar de prijzen. Deze verschillen erg per airco, maar als u voor een vaste monoblock airco gaat, liggen deze meestal tussen de 500 en 2.000 euro. Voor de watergekoelde airco liggen de prijzen hoger. Deze hebben een vanafprijs van ongeveer 2.000 euro en hebben veel voordelen ten opzichte van de monoblock airco of mobiele airco, omdat de watergekoelde airco gebruikmaakt van leidingwater. 

Airco’s zonder buitenunit kopen

Het KliMate aanbod van airco’s zonder buitenunit bestaat uitsluitend uit A-merk kwaliteit condensingunits. De klimaatsystemen bieden een hoog comfort en laag energieverbruik, met luchtzuivering en luchtbevochtiging voor een perfect binnenklimaat. Maak gebruik van onze uitgebreide airco service en neem contact op met onze airco specialist voor een persoonlijk en vrijblijvend advies over uw klimaatinstallatie. 

 

zoho