Vrijblijvende offerte

Welkom op onze offertepagina. Vraag hier snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor een airco of warmtepomp die perfect bij uw wensen past. Na het indienen van uw aanvraag zal een van onze adviseurs binnen 2 werkdagen contact met u opnemen.

Om verder te gaan, kies het systeem waarvoor u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen en ontdek de op maat gemaakte oplossingen en voordelen:


In verschillende uitvoeringen beschikbaar voor het energiezuinig koelen en verwarmen van 1 tot 5 ruimtes in uw woning of bedrijfspand.

De ideale oplossing voor bijvoorbeeld appartementen en monumentale panden waar het plaatsen van een buitenunit niet mogelijk is.

De oplossing voor een woning met een bouwjaar na 2005. Werkt uitstekend in combinatie met vloerverwarming of laag-temperatuur radiatoren.

Uiterst geschikt voor het verduurzamen van een woning met een bouwjaar van voor 2005. Werkt in combinatie met een bestaande of nieuwe CV-ketel. 

Waarom een airco of warmtepomp van KliMate?

  • Comfort: Al onze airconditioners en warmtepompen blinken uit in het hoogste comfort voor zowel koelen als verwarmen.
  • Energie-Efficiëntie: Bespaar eenvoudig energie, en koel of verwarm uw ruimes op de meest efficiënte wijze.
  • Kwaliteit: KliMate levert enkel A-merken apparatuur, waarbij u kunt profiteren van de hoogste kwaliteit en ruime garantievoorwaarden.

zoho