Wandmodellen

Het airco wandmodel wordt hoog tegen de muur geïnstalleerd en kan door het design gemakkelijk worden opgenomen in ieder interieur. Deze single-split unit is dankzij de snelle en eenvoudige installatie het meest voorkomende airco-systeem. Vraag onze airco specialist voor een persoonlijk en vrijblijvend advies over de ideale airco in huis. KliMate biedt uitsluitend A-merk kwaliteit airco’s. 

Vrijblijvende offerte ontvangen?
Support staff van KliMate
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 272

Aflopend sorteren
per pagina

Wand airco

Als u van plan bent om een wand airco aan te schaffen, zijn er een aantal onderdelen waar u op kunt letten. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar het formaat van de kamer die u wilt koelen. Sommige wand airco’s hebben meer capaciteit dan andere. Zorg er daarom voor dat u een airco koopt die zonder problemen uw gehele kamer kan koelen naar een optimale temperatuur. Verder is het ook belangrijk om te kijken naar het energielabel. Alle wand airco’s van KliMate hebben een A-label of hoger. Als laatste is een belangrijk punt het geluidsniveau. Als u het wandmodel in uw slaapkamer wilt hangen, adviseren wij een geluidsniveau van maximaal 21 decibel voor een prettige nachtrust. Neem ook eens een kijkje bij onze airco keuzehulp om uw perfecte airco te vinden.

Airco wandmodel kopen

Wil u het airco wandmodel kopen, bijvoorbeeld voor in uw woonkamer of slaapkamer? Dan bent u bij KliMate aan het juiste adres. Wij verkopen allerlei soorten wand airco’s, met elk zijn eigen specificaties en eigenschappen. De voorraad van KliMate is zo divers dat er voor iedereen een geschikt airco wandmodel te koop is. Wilt u ook een wand airco kopen? Bekijk dan nu snel de voorraad en koop vandaag nog airconditioning van KliMate. 

zoho