Daikin FVXM25F/RXMN9 Vloermodel - single-split set - 2,5 kW

€ 2.389,05
Deze Daikin FVXM25F/RXMN9 Vloermodel - single-split set - 2,5 kW is geschikt voor ruimtes tot 90 m3, met een A++/A+ energielabel en een minimale geluidsdruk van 23 dB.
- +
of
3 - 4 werkdagen levertijd
SKU
FVXM25F/RXMN9
Vragen over dit product? Bekijk de contactmogelijkheden
A++

Daikin airco FVXM/RXS single-split vloermodel

Omschrijving
Dit Daikin FVXM25F-RXMN9 single split unit vloermodel van Daikin airco is geschikt voor wandmontage en vloerinbouw, en past door zijn geringe hoogte perfect onder een raam. De warmtepomp is daarnaast gemakkelijk te bedienen met de standaard infrarood afstandsbediening voorzien van weektimer. Wifi is optioneel beschikbaar.

Werking airco
Met deze single-split airco kunt u comfortabel en snel de ruimte koelen en verwarmen, door lucht zowel onder als boven uit te blazen met verticale auto-swing. Met deze Daikin FVXM/RXS airconditioning creëert u dus het hele jaar door een perfect binnenklimaat.
Het klimaatsysteem heeft een laag energieverbruik dankzij het milieuvriendelijke R32 koudemiddel met een gemiddeld stroomverbruik per jaar van 152 kWh bij koelen, en 798 kWh bij verwarmen, en een energielabel van A++/A+. Het geluidsniveau van de airconditioning is daarnaast slechts 38/32/26/23 dB (hoog/nominaal/laag/u-laag), waardoor u nagenoeg niets merkt van de airco in huis.

Airco kopen
Via de KliMate airconditioning service kunt u gemakkelijk een airco kopen en laten installeren. Neemt u gerust contact op met onze airco specialist voor al uw vragen over onze airco service, zoals bijvoorbeeld airco installatie.
Technische specificaties
SKU FVXM25F/RXMN9
Aansluitspanning 220-240
Type afstandsbediening Infrarood afstandsbediening
Afzekerwaarde (A) 10
Breedte binnenunit (mm) 700
Diepte binnenunit (mm) 210
Gewicht binnenunit (kg) 14
Hoogte binnenunit (mm) 600
Breedte condensingunit (mm) 765
Diepte condensingunit (mm) 285
Geluidsdruk condensingunit (dB) 46
Gewicht condensingunit (kg) 32
Hoogte condensingunit (mm) 550
Geschikt voor ruimtes tot (m3) 90
Garantie 5 jaar
GWP R32 675
Kleur binnenunit Wit
Energielabel koelen A++
Energielabel verwarmen A+
Maximaal hoogteverschil (m) 20
Maximale leidinglengte (m) 20
Merk Daikin
Typenummer binnenunit FVXM25F
Typenummer condensingunit RXM25N9
Uitvoering Vloermodel - single-split set
Jaarlijks energieverbruik koelen (kWh) 120
Jaarlijks energieverbruik verwarmen (kWh) 737
Opgenomen vermogen koelen (kWh) 0,60
Opgenomen vermogen verwarmen (kWh) 0,77
Vulling tCO2eq 0,3952
WiFi Optioneel

Installatie


Voor professionele montage en installatie van warmtepompen maakt een van onze adviseurs graag een offerte op maat. U kunt gemakkelijk een offerteaanvraag starten door de gewenste warmtepomp te selecteren.


Op de offerteaanvraagpagina vult u uw persoonsgegevens in, samen met een korte Omschrijving van de installatiewerkzaamheden en indien nodig, één of meerdere foto's van de locatie. Binnen twee werkdagen neemt een van onze adviseurs contact op om, eventueel na een locatiebezoek, een definitieve offerte te sturen.


Na goedkeuring van de offerte wordt uw warmtepomp meestal binnen drie weken volledig operationeel opgeleverd. Betaling is mogelijk via iDeal of achteraf per pin bij onze monteurs.

Schrijf je eigen review
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Daikin FVXM25F/RXMN9 Vloermodel - single-split set - 2,5 kW
Jouw rating
zoho