Daikin

KliMate kent een breed leveringsprogramma voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het assortiment bestaat uit de meest uiteenlopende klimaatsystemen van Daikin, een organisatie met meer dan 90 jaar internationale ervaring in klimaatbeheersing. Het merk biedt een verscheidenheid aan single-split en multi-split aircosystemen en warmtepompen.

Onze uitgebreide collectie energiebesparende Daikin airco's en warmtepompen bieden u een totaaloplossing met een hoog comfort en een uiterst laag energieverbruik, voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat. De Bluevolution Split-range en de 'Roundflow' cassette systemen zijn uitgerust met het revolutionaire koudemiddel R32, wat deze modellen uiterst energie-efficiënt maakt. De klimaatsystemen beantwoorden aan de hoogste comforteisen, en bieden de ideale oplossing om uw ruimte efficiënt te koelen of verwarmen, inclusief luchtzuivering en luchtbevochtiging.

Vrijblijvende offerte ontvangen?
Support staff van KliMate
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 317

Aflopend sorteren
per pagina

Daikin airco kopen


KliMate levert oplossingen op maat, rekening houdend met de specifieke eisen die uw project stelt. Via de KliMate montage service kunt u gemakkelijk een klimaatsysteem kopen en laten installeren. Neemt u gerust contact op met onze specialist voor al uw vragen over onze service, zoals bijvoorbeeld installatie en onderhoud, maar ook reparatie.

zoho