Panasonic

KliMate kent een breed leveringsprogramma voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het assortiment bestaat uit de meest uiteenlopende klimaatsystemen van Panasonic Heating & Cooling, een van de leiders in klimaatbeheersingstechnologie met ruim 30 jaar ervaring wereldwijd. Het merk biedt een verscheidenheid aan single-split en multi-split aircosystemen, warmtepompen en -boilers.

Onze uitgebreide collectie energiebesparende Panasonic airco’s en warmtepompen bieden u een totaaloplossing met een hoog comfort en een uiterst laag energieverbruik, voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat. De innovatieve Etherea en Aquarea lijn bieden hoge efficiëntie en sterke prestaties in combinatie met unieke designs. De klimaatsystemen beantwoorden aan de hoogste comforteisen, en bieden de ideale oplossing om uw ruimte efficiënt te koelen of verwarmen, inclusief luchtzuivering en luchtbevochtiging.

 

Vrijblijvende offerte ontvangen?
Support staff van KliMate
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 152

Aflopend sorteren
per pagina

Panasonic airco kopen


KliMate levert oplossingen op maat, rekening houdend met de specifieke eisen die uw project stelt. Via de KliMate montage service kunt u gemakkelijk een klimaatsysteem kopen en laten installeren. Neemt u gerust contact op met onze specialist voor al uw vragen over onze service, zoals bijvoorbeeld installatie en onderhoud, maar ook reparatie.

zoho