Samsung

KliMate kent een breed leveringsprogramma voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het assortiment bestaat uit de meest uiteenlopende klimaatsystemen van Samsung Electronics, sinds 2006 de grootste marktaandeelhouder in consumentenelektronica met uitzonderlijke technologieën en innovatieve ontwerpen zoals de 360 cassette en Wind-Free-range. Het merk biedt een verscheidenheid aan single-split en multi-split aircosystemen, waaronder wandmodellen, vloermodellen, kanaalmodellen, en cassettes, maar ook plafond onderbouwmodellen en airco’s voor serverruimtes.

Onze uitgebreide collectie energiebesparende Samsung airco’s en warmtepompen bieden u een totaaloplossing met een hoog comfort en een uiterst laag energieverbruik, voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat. De klimaatsystemen beantwoorden aan de hoogste comforteisen, en bieden de ideale oplossing om uw ruimte efficiënt te koelen of verwarmen, inclusief luchtzuivering en luchtbevochtiging.

 

Vrijblijvende offerte ontvangen?
Support staff van KliMate
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 155

Aflopend sorteren
per pagina

Klimaatsysteem kopen


KliMate levert oplossingen op maat, rekening houdend met de specifieke eisen die uw project stelt. Via de KliMate montage service kunt u gemakkelijk een klimaatsysteem kopen en laten installeren. Neemt u gerust contact op met onze specialist voor al uw vragen over onze service, zoals bijvoorbeeld installatie en onderhoud, maar ook reparatie.

zoho