Verwarmen met airco

Kan ik verwarmen met airco?

Op zoek naar een verwarmingssysteem dat energiezuinig, rendabel en makkelijk in gebruik is? Kijk dan eens naar onze airco’s waarmee u kunt verwarmen! Deze airco’s verplaatsen de warmte van buiten naar binnen, waardoor het een geweldige keuze is voor koude winternachten. De airco’s met deze functie zijn van hoge kwaliteit en zijn beschikbaar van de beste merken. Het verwarmen van een huis door gebruik te maken van airco is energiezuiniger dan met een CV-ketel. Daarnaast heeft een CV-ketel meer tijd nodig om op temperatuur te komen. Hierdoor is het zeer rendabel om uw huis te verwarmen door middel van een airco. Als u op zoek bent naar een systeem dat zowel verkoeld als verwarmt, kijk dan niet verder dan onze airco systemen!

Vrijblijvende offerte ontvangen?
Support staff van KliMate
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Lucht-lucht warmtepomp kopen?

Een airco waarmee een kunt verwarmen, wordt ook wel een lucht-lucht warmtepomp genoemd. Met een lucht-lucht warmtepomp bespaard u tot wel 40% op uw stookkosten. Dit is ideaal om de stijgende gasprijzen en energieprijzen tegen te gaan. Een lucht-lucht warmtepomp kan zelfs bij vorst verwarmen, en is zeer rendabel gedurende een hele winter. Verwarmen met een lucht-lucht warmtepomp is altijd zuiniger dan verwarmen met gas. Bovendien is de investering veel lager dan een lucht-water warmtepomp, en heeft minimaal een gelijk tot hoger rendement. Waar wacht u nog op?

Lucht-lucht warmtepomp installatie.

KliMate levert oplossingen op maat, rekening houdend met de specifieke eisen die uw project stelt. Ook bij de installatie van een lucht-lucht warmtepomp krijgt u de beste service. Neemt u dus gerust contact op met onze airco specialist voor al uw vragen over onze airco service, zoals bijvoorbeeld airco installatie en airco onderhoud, maar ook airco reparatie.

Omkasting kopen voor de buitenunit.

De Evolar EvoCover is een esthetisch fraaie omkasting voor de buitenunit van airco’s en warmtepompen. Geschikt voor ieder merk en type buitenunit. Zowel aan de gevel, vrijstaand op pootjes of (hoog) vrijhangend. De EvoCover is beschikbaar in 4 maten, 4 kleuren gepoedercoat aluminium en 4 tinten douglas hout.

zoho