Fujitsu

KliMate kent een breed leveringsprogramma voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het assortiment bestaat uit de meest uiteenlopende klimaatsystemen van Fujitsu Climate, wereldwijd al ruim 70 jaar een toonaangevende producent van klimaatbeheersingstechnologie. Het merk biedt een verscheidenheid aan uitvoeringen, zoals single-split en multi-split aircosystemen, warmtepompen en -boilers, maar ook boilervaten en zwembadwarmtepompen.

Onze uitgebreide collectie energiebesparende Fujitsu klimaatbeheersingssystemen bieden u een totaaloplossing met een hoog comfort en een uiterst laag energieverbruik, voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat en warmwatervoorziening. De klimaatsystemen beantwoorden aan de hoogste comforteisen, en bieden de ideale oplossing om uw ruimte efficiënt te koelen of verwarmen, inclusief luchtzuivering en luchtbevochtiging. Fujitsu warmtepompen behoren tot de energiezuinigste in de markt en hebben een uitmuntend COP-rendement bij vriestemperaturen.

Vrijblijvende offerte ontvangen?
Support staff van KliMate
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 112

Aflopend sorteren
per pagina

Fujitsu Klimaatsysteem kopen


KliMate levert oplossingen op maat, rekening houdend met de specifieke eisen die uw project stelt. Via de KliMate montage service kunt u gemakkelijk een klimaatsysteem kopen en laten installeren. Neemt u gerust contact op met onze specialist voor al uw vragen over onze service, zoals bijvoorbeeld installatie en onderhoud, maar ook reparatie.

zoho