Omkasting airco

“Die lelijke buitenunit… Dat ziet er toch niet uit! Natuurlijk wil ik binnen het comfort van de airco/warmtepomp. Maar is er geen esthetische oplossing voor dat ding buiten?” De Evolar EvoCover is dé oplossing!

Vrijblijvende offerte ontvangen?
Support staff van KliMate
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 44

Oplopend sorteren
Pagina
per pagina

Airco omkasting 

De Evolar EvoCover is een esthetisch fraaie omkasting voor de buitenunit van airco’s en warmtepompen. Geschikt voor ieder merk en type buitenunit. Zowel aan de gevel, vrijstaand op pootjes of (hoog) vrijhangend. De EvoCover is beschikbaar in 4 maten, 4 kleuren gepoedercoat aluminium en 4 tinten douglas hout.

Effect op geluidsemissie, prestaties en energieverbruik

De Evolar EvoCover heeft geen negatieve invloed op de werking of het energieverbruik van de airco of warmtepomp. Dit is met laboratoriumtests aangetoond.

 Met de nieuwe dempingskit die na juli ’21 beschikbaar komt, is het effect op de geluidsemissie juist positief. De geluidsemissie wordt hiermee met de helft gereduceerd (2 à 3 dB). De zelfklevende dempingkit kan eenvoudig in een reeds geïnstalleerde EvoCover aangebracht worden. Een mooie oplossing om aan de nieuwe geluidseis te voldoen!

Samengevat

  • Door breed assortiment kleuren en maten een fraaie omkasting van iedere buitenunit die past bij het pand en de voorkeur van uw klant.
  • Geschikt voor alle typen, merken en formaten buitenunits van airconditioning en warmtepomp.
  • Eenvoudig te installeren binnen circa 10 minuten.
  • Altijd op voorraad, binnen 2 werkdagen in huis, 2 jaar garantie.

Omkasting airco kopen 

Wilt u een airco omkasting kopen? Bekijk dan snel onze uitgebreide voorraad van airco's, omkastingen en wartepompen. Voor ieder seizoen heeft KliMate uitstekende kklimaatbeheersystemen. 

zoho