Daikin FVXM50F/RXMN9 Vloermodel - single-split set - 5 kW

€ 3.745,94
Deze Daikin FVXM50F/RXMN9 Vloermodel - single-split set - 5 kW is geschikt voor ruimtes tot 175 m3, met een A++/A energielabel en een minimale geluidsdruk van 32 dB.
- +
of
3 - 4 werkdagen levertijd
SKU
FVXM50F/RXMN9
Vragen over dit product? Bekijk de contactmogelijkheden
A++

Daikin airco FVXM/RXS single-split vloermodel

Omschrijving
Dit Daikin FVXM50F-RXMN9 single split unit vloermodel van Daikin airco is geschikt voor wandmontage en vloerinbouw, en past door zijn geringe hoogte perfect onder een raam. De warmtepomp is daarnaast gemakkelijk te bedienen met de standaard infrarood afstandsbediening voorzien van weektimer. Wifi is optioneel beschikbaar.

Werking airco
Met deze single-split airco kunt u comfortabel en snel de ruimte koelen en verwarmen, door lucht zowel onder als boven uit te blazen met verticale auto-swing. Met deze Daikin FVXM/RXS airconditioning creëert u dus het hele jaar door een perfect binnenklimaat.
Het klimaatsysteem heeft een laag energieverbruik dankzij het milieuvriendelijke R32 koudemiddel met een gemiddeld stroomverbruik per jaar van 297 kWh bij koelen, en 1546 kWh bij verwarmen, en een energielabel van A++/A. Het geluidsniveau van de airconditioning is daarnaast slechts 44/40/36/32 dB (hoog/nominaal/laag/u-laag), waardoor u nagenoeg niets merkt van de airco in huis.

Airco kopen
Via de KliMate airconditioning service kunt u gemakkelijk een airco kopen en laten installeren. Neemt u gerust contact op met onze airco specialist voor al uw vragen over onze airco service, zoals bijvoorbeeld airco installatie.
Technische specificaties
SKU FVXM50F/RXMN9
Aansluitspanning 220-240
Type afstandsbediening Infrarood afstandsbediening
Afzekerwaarde (A) 20
Breedte binnenunit (mm) 700
Diepte binnenunit (mm) 210
Gewicht binnenunit (kg) 14
Hoogte binnenunit (mm) 600
Breedte condensingunit (mm) 825
Diepte condensingunit (mm) 300
Geluidsdruk condensingunit (dB) 48
Gewicht condensingunit (kg) 47
Hoogte condensingunit (mm) 735
Geschikt voor ruimtes tot (m3) 175
Garantie 5 jaar
GWP R32 675
Kleur binnenunit Wit
Energielabel koelen A++
Energielabel verwarmen A+
Maximaal hoogteverschil (m) 20
Maximale leidinglengte (m) 30
Merk Daikin
Typenummer binnenunit FVXM50F
Typenummer condensingunit RXM50N9
Uitvoering Vloermodel - single-split set
Jaarlijks energieverbruik koelen (kWh) 257
Jaarlijks energieverbruik verwarmen (kWh) 1471
Opgenomen vermogen koelen (kWh) 1,60
Opgenomen vermogen verwarmen (kWh) 1,60
Vulling tCO2eq 1,33
WiFi Optioneel

Installatie


Voor professionele montage en installatie van warmtepompen maakt een van onze adviseurs graag een offerte op maat. U kunt gemakkelijk een offerteaanvraag starten door de gewenste warmtepomp te selecteren.


Op de offerteaanvraagpagina vult u uw persoonsgegevens in, samen met een korte Omschrijving van de installatiewerkzaamheden en indien nodig, één of meerdere foto's van de locatie. Binnen twee werkdagen neemt een van onze adviseurs contact op om, eventueel na een locatiebezoek, een definitieve offerte te sturen.


Na goedkeuring van de offerte wordt uw warmtepomp meestal binnen drie weken volledig operationeel opgeleverd. Betaling is mogelijk via iDeal of achteraf per pin bij onze monteurs.

Schrijf je eigen review
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Daikin FVXM50F/RXMN9 Vloermodel - single-split set - 5 kW
Jouw rating
zoho