Advies op maat

Op zoek naar de beste oplossing wat betreft koeling of verwarming van uw woning, kantoor, praktijkruimte of winkel? Ons team van gespecialiseerde adviseurs staat klaar om u van het beste advies op het gebied van warmtepompen of airconditioners te voorzien. Hierbij wordt altijd gezocht naar het hoogst mogelijke comfort in combinatie met de beste energieprestaties.

In veel gevallen komt een van onze adviseurs bij u langs voor een vrijblijvend advies op locatie. Hierbij wordt de situatie ter plekke bekeken en worden de ruimtes zorgvuldig opgemeten. In dit vrijblijvende bezoek bespreken we tevens de wensen op het gebied van koeling en verwarming. In veel gevallen kunnen we direct een passende aanbieding op maat maken, of in het geval van een grotere installatie sturen we deze binnen 1 week in digitale vorm toe.

In deze uitgebreide offerte zijn alle specificaties van de apparatuur eenvoudig terug te vinden, en zijn ook de installatiematerialen en montagetijden opgenomen. In het geval van een warmtepompinstallatie sturen wij tevens een beknopte besparingscalculatie mee, waarmee u direct inzicht heeft in de geschatte terugverdientijd. 

In elk advies houden we naast het comfort en de energiepresaties ook rekening met eventuele subsidiemogelijkheden zoals de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) voor warmtepompen en de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA) voor zakelijke projecten met lucht/water of lucht/lucht warmtepompen. 

Interesse in een advies op maat voor uw situatie?

Neem contact op met een van onze gespecialiseerde adviseurs. Wij maken graag een passende offerte.

 

 

Bel
024-3561080
Ma - vrij 09:00 - 17:00

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00

WhatsApp
024-3561080
Ma - vrij 09:00 - 17:00

Chat Online 
Onze adviseurs staan
voor u klaar!

zoho