Klimate showroom in Nijmegen

In onze airco en warmtepomp showroom in Nijmegen kan een van onze medewerkers u ter plaatse de nieuwste generatie airconditioners en warmtepompen demonstreren. Bent u benieuwd? kom dan gerust een keer langs in de KliMate showroom in Nijmegen, of lees snel verder. 

Airco in Nijmegen? 

Bent u op zoek naar een airco en komt u uit de omgeving van Nijmegen? Dan raden we het aan om eens langs te gaan bij de KliMate shworoom in Nijmegen. De showroom is maandag t/m vrijdag geopend van 10 tot 5 uur. Zo heeft u alle tijd om te kiezen uit het brede assortiment van KliMate. Gaat u liever voor een single split airco, mobiele airco, wand airco of plafond airco? Er is keuze genoeg en ook hier staan de experts klaar met het beste advies in uw situatie. 

Airco kopen in Nijmegen 

Bent u op zoek naar informatie voor uw specifieke project? Of wenst u direct een prijsopgave voor een of meerdere airconditioners of een warmtepomp in uw woning of bedrijfsruimte te ontvangen bij uw bezoek? Neemt u dan eerst telefonisch contact op voor een afspraak, of laat uw gegevens achter zodat u gegarandeerd geholpen kunt worden door een van onze adviseurs. Benieuwd? Maak vandaag nog een afspraak met een van onze adviseurs.


Bel
024-3561080
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00

zoho