Daikin FTX25KV Wandmodel binnenunit - 2,5 kW - Exclusief condensingunit

€ 530,40
Deze Daikin Multi-combinatie FTX25KV Wandmodel binnenunit - 2,5 kW is geschikt voor ruimtes tot 90 m3, met een A++/A++ energielabel en een minimale geluidsdruk van 26 dB.
- +
of
3 - 4 werkdagen levertijd
SKU
FTX25KV
Vragen over dit product? Bekijk de contactmogelijkheden
A++

Daikin airco Multi-combinatie FTX wandmodel

Omschrijving
Dit Daikin FTX25KV multi split wandmodel van Daikin airco geeft u, in combinatie met een buitenunit, de mogelijkheid om meer dan één ruimte te koelen of verwarmen. Het model heeft een discreet, stijlvol design, en de warmtepomp is gemakkelijk te bedienen met de standaard infrarood afstandsbediening. Wifi is optioneel beschikbaar.

Werking airco
Met deze multi-split airco kunt u comfortabel en snel de ruimte koelen en verwarmen. Met deze Daikin FTX airconditioning creëert u dus het hele jaar door een perfect binnenklimaat.
Het klimaatsysteem heeft een laag energieverbruik met een energielabel van A++/A++ en een seizoensrendement van 6,55 SCOP en 2,4 SEER. Het geluidsniveau van de airconditioning is daarnaast slechts 40/33/26 dB (hoog/nominaal/laag/u-laag), waardoor u nagenoeg niets merkt van de airco in huis.

Airco kopen
Via de KliMate airconditioning service kunt u gemakkelijk een airco kopen en laten installeren. Neemt u gerust contact op met onze airco specialist voor al uw vragen over onze airco service, zoals bijvoorbeeld airco installatie.
Technische specificaties
SKU FTX25KV
Aansluitspanning 220
Type afstandsbediening Infrarood afstandsbediening
Breedte binnenunit (mm) 770
Diepte binnenunit (mm) 225
Geluidsdruk binnenunit (dB) 40/33/26
Gewicht binnenunit (kg) 8
Hoogte binnenunit (mm) 286
Luchthoeveelheid (m3/h) 666/510/402
Koelcapaciteit (kW) 2,5
Geschikt voor ruimtes tot (m3) 90
Verwarmingscapaciteit (kW) 3,0
COP/SCOP 2,4
EER/SEER 6,55
Garantie 5 jaar
GWP R32 675
Kleur binnenunit Wit
Koudemiddel R410A
Energielabel koelen A++
Energielabel verwarmen A++
Merk Daikin
Minimale geluidsdruk binnenunit (dB) 26
Typenummer binnenunit FTX25KV
Uitvoering Wandmodel binnenunit
Vulling tCO2eq Niet bekend
WiFi Optioneel

Installatie


Voor professionele montage en installatie van warmtepompen maakt een van onze adviseurs graag een offerte op maat. U kunt gemakkelijk een offerteaanvraag starten door de gewenste warmtepomp te selecteren.


Op de offerteaanvraagpagina vult u uw persoonsgegevens in, samen met een korte Omschrijving van de installatiewerkzaamheden en indien nodig, één of meerdere foto's van de locatie. Binnen twee werkdagen neemt een van onze adviseurs contact op om, eventueel na een locatiebezoek, een definitieve offerte te sturen.


Na goedkeuring van de offerte wordt uw warmtepomp meestal binnen drie weken volledig operationeel opgeleverd. Betaling is mogelijk via iDeal of achteraf per pin bij onze monteurs.

Schrijf je eigen review
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Daikin FTX25KV Wandmodel binnenunit - 2,5 kW - Exclusief condensingunit
Jouw rating
zoho