Daikin FTXA35BS Wandmodel binnenunit - 3,4 kW

€ 1.662,58
Deze Daikin Stylish type FTXA35BS Wandmodel binnenunit - 3,4 kW is geschikt voor ruimtes tot 120 m3, met een A+++/A+++ energielabel en een minimale geluidsdruk van 19 dB.
- +
of
3 - 4 werkdagen levertijd
SKU
FTXA35BS
Vragen over dit product? Bekijk de contactmogelijkheden

Daikin airco Stylish wandmodel binnenunit

Omschrijving
Dit Daikin FTXA35BS multi split wandmodel van Daikin airco heeft een uniek design bestelbaar in wit, zilver en zwart hout, en de warmtepomp is gemakkelijk te bedienen met de standaard infrarood afstandsbediening met weektimer.Wifi is optioneel beschikbaar.

Werking airco
Met deze single-split airco kunt u comfortabel en snel de ruimte koelen en verwarmen. Daarnaast kunt u gemakkelijk de luchtvochtigheid in huis reguleren, en wordt de ruimte door de speciale luchtfilter van vervuilingen en allergenen ontdaan. Met deze Daikin Stylish airconditioning creëert u dus het hele jaar door een perfect binnenklimaat.
Het klimaatsysteem heeft een laag energieverbruik dankzij het nieuwe R32 milieuvriendelijk koudemiddel met een gemiddeld stroomverbruik per jaar van 136 kWh bij koelen, en 679 kWh bij verwarmen, en een A+++/A+++ energielabel. Het geluidsniveau van de airconditioning is daarnaast slechts 19/25/33/41 dB (u-laag/laag/nominaal/hoog), waardoor u nagenoeg niets merkt van de airco in huis.

Airco kopen
Via de KliMate airconditioning service kunt u gemakkelijk een airco kopen en laten installeren. Neemt u gerust contact op met onze airco specialist voor al uw vragen over onze airco service, zoals bijvoorbeeld airco installatie.
Technische specificaties
SKU FTXA35BS
Type afstandsbediening Infrarood afstandsbediening
Breedte binnenunit (mm) 798
Diepte binnenunit (mm) 189
Geluidsdruk binnenunit (dB) 19/25/33/41
Gewicht binnenunit (kg) 13
Hoogte binnenunit (mm) 295
Luchthoeveelheid (m3/h) 276/366/516/714/774
Koelcapaciteit (kW) 3,4
Geschikt voor ruimtes tot (m3) 120
Garantie 5 jaar
GWP R32 675
Kleur binnenunit Zilver
Merk Daikin
Minimale geluidsdruk binnenunit (dB) 19
Typenummer binnenunit FTXA35BS
Uitvoering Wandmodel binnenunit
Vulling tCO2eq Niet bekend
WiFi Optioneel

Installatie


Voor professionele montage en installatie van warmtepompen maakt een van onze adviseurs graag een offerte op maat. U kunt gemakkelijk een offerteaanvraag starten door de gewenste warmtepomp te selecteren.


Op de offerteaanvraagpagina vult u uw persoonsgegevens in, samen met een korte Omschrijving van de installatiewerkzaamheden en indien nodig, één of meerdere foto's van de locatie. Binnen twee werkdagen neemt een van onze adviseurs contact op om, eventueel na een locatiebezoek, een definitieve offerte te sturen.


Na goedkeuring van de offerte wordt uw warmtepomp meestal binnen drie weken volledig operationeel opgeleverd. Betaling is mogelijk via iDeal of achteraf per pin bij onze monteurs.

Schrijf je eigen review
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Daikin FTXA35BS Wandmodel binnenunit - 3,4 kW
Jouw rating
zoho