Daikin FTXA50AW Wandmodel binnenunit - 5 kW

€ 1.454,47
Deze Daikin Stylish type FTXA50AW Wandmodel binnenunit - 5 kW is geschikt voor ruimtes tot 175 m3, met een A++/A++ energielabel en een minimale geluidsdruk van 24 dB.
- +
of
Op voorraad
SKU
FTXA50AW
Vragen over dit product? Bekijk de contactmogelijkheden

Daikin airco Stylish wandmodel binnenunit

Omschrijving
Dit Daikin FTXA50AW multi split wandmodel van Daikin airco heeft een uniek design bestelbaar in wit, zilver en zwart hout, en de warmtepomp is gemakkelijk te bedienen met de standaard infrarood afstandsbediening met weektimer.Wifi is optioneel beschikbaar.

Werking airco
Met deze single-split airco kunt u comfortabel en snel de ruimte koelen en verwarmen. Daarnaast kunt u gemakkelijk de luchtvochtigheid in huis reguleren, en wordt de ruimte door de speciale luchtfilter van vervuilingen en allergenen ontdaan. Met deze Daikin Stylish airconditioning creëert u dus het hele jaar door een perfect binnenklimaat.
Het klimaatsysteem heeft een laag energieverbruik dankzij het nieuwe R32 milieuvriendelijk koudemiddel met een gemiddeld stroomverbruik per jaar van 239 kWh bij koelen, en 1217 kWh bij verwarmen, en een A++/A++ energielabel. Het geluidsniveau van de airconditioning is daarnaast slechts 24/31/39/46 dB (u-laag/laag/nominaal/hoog), waardoor u nagenoeg niets merkt van de airco in huis.

Airco kopen
Via de KliMate airconditioning service kunt u gemakkelijk een airco kopen en laten installeren. Neemt u gerust contact op met onze airco specialist voor al uw vragen over onze airco service, zoals bijvoorbeeld airco installatie.
Technische specificaties
SKU FTXA50AW
Type afstandsbediening Infrarood afstandsbediening
Breedte binnenunit (mm) 798
Diepte binnenunit (mm) 189
Geluidsdruk binnenunit (dB) 24/31/39/46
Gewicht binnenunit (kg) 13
Hoogte binnenunit (mm) 295
Luchthoeveelheid (m3/h) 312/456/624/810/864
Koelcapaciteit (kW) 5
Geschikt voor ruimtes tot (m3) 175
Garantie 5 jaar
GWP R32 675
Kleur binnenunit Wit
Merk Daikin
Minimale geluidsdruk binnenunit (dB) 24
Typenummer binnenunit FTXA50AW
Uitvoering Wandmodel binnenunit
Vulling tCO2eq Niet bekend
WiFi Optioneel

Wanneer u deze service selecteert bij uw bestelling neemt een van onze adviseurs contact op voor het maken van een afspraak, en wordt uw airconditioner veelal binnen 3 weken volledig werkend opgeleverd.

Ons vaste montagetarief is inclusief:

Schrijf je eigen review
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Daikin FTXA50AW Wandmodel binnenunit - 5 kW
Jouw rating
zoho