Daikin FTXG35LS Wandmodel binnenunit - 3,50 kW - Exclusief condensingunit

€ 1.911,85
Deze Daikin Multi-combinatie Emura FTXG35LS Wandmodel binnenunit - 3,5 kW is geschikt voor ruimtes tot 125 m3, met een A+++/A++ energielabel en een minimale geluidsdruk van 20 dB.
- +
of
3 - 4 werkdagen levertijd
SKU
FTXG35LS
Vragen over dit product? Bekijk de contactmogelijkheden
A+++

Daikin airco Multi-combinatie Emura wandmodel

Omschrijving
Dit Daikin FTXG35LS multi split wandmodel van Daikin airco geeft u, in combinatie met een buitenunit, de mogelijkheid om meer dan één ruimte te koelen of verwarmen. Het model heeft een uniek design, en de warmtepomp is gemakkelijk te bedienen met de standaard infrarood afstandsbediening met weektimer. Wifi is optioneel beschikbaar.

Werking airco
Met deze multi-split airco kunt u comfortabel en snel de ruimte koelen en verwarmen. Daarnaast kunt u gemakkelijk de luchtvochtigheid in huis reguleren, en wordt de ruimte door de speciale luchtfilter van vervuilingen en allergenen ontdaan. Met deze Daikin Emura airconditioning creëert u dus het hele jaar door een perfect binnenklimaat.
Het klimaatsysteem heeft een laag energieverbruik met een energielabel van A+++/A++ en een seizoensrendement van 7,19 SCOP en 4,60 SEER. Het geluidsniveau van de airconditioning is daarnaast slechts 45/34/26/20 dB (hoog/nominaal/laag/u-laag), waardoor u nagenoeg niets merkt van de airco in huis.

Airco kopen
Via de KliMate airconditioning service kunt u gemakkelijk een airco kopen en laten installeren. Neemt u gerust contact op met onze airco specialist voor al uw vragen over onze airco service, zoals bijvoorbeeld airco installatie.
Technische specificaties
SKU FTXG35LS
Type afstandsbediening Infrarood afstandsbediening
Breedte binnenunit (mm) 998
Diepte binnenunit (mm) 212
Geluidsdruk binnenunit (dB) 45/34/26/20
Gewicht binnenunit (kg) 12
Hoogte binnenunit (mm) 303
Luchthoeveelheid (m3/h) 744/576/246
Koelcapaciteit (kW) 3,5
Geschikt voor ruimtes tot (m3) 125
COP/SCOP 4,60
EER/SEER 7,19
Garantie 5 jaar
GWP R32 675
Kleur binnenunit Grijs
Koudemiddel R410A
Energielabel koelen A+++
Energielabel verwarmen A++
Merk Daikin
Minimale geluidsdruk binnenunit (dB) 20
Typenummer binnenunit FTXG35LS
Uitvoering Wandmodel binnenunit
Vulling tCO2eq Niet bekend
WiFi Optioneel

Installatie


Voor professionele montage en installatie van warmtepompen maakt een van onze adviseurs graag een offerte op maat. U kunt gemakkelijk een offerteaanvraag starten door de gewenste warmtepomp te selecteren.


Op de offerteaanvraagpagina vult u uw persoonsgegevens in, samen met een korte Omschrijving van de installatiewerkzaamheden en indien nodig, één of meerdere foto's van de locatie. Binnen twee werkdagen neemt een van onze adviseurs contact op om, eventueel na een locatiebezoek, een definitieve offerte te sturen.


Na goedkeuring van de offerte wordt uw warmtepomp meestal binnen drie weken volledig operationeel opgeleverd. Betaling is mogelijk via iDeal of achteraf per pin bij onze monteurs.

Schrijf je eigen review
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Daikin FTXG35LS Wandmodel binnenunit - 3,50 kW - Exclusief condensingunit
Jouw rating
zoho