Daikin FTXS60G Wandmodel binnenunit - 6 kW - Exclusief condensingunit

€ 896,38
Deze Daikin Multi-combinatie FTXS60G Wandmodel binnenunit - 6 kW is geschikt voor ruimtes tot 210 m3, met een A/A energielabel en een minimale geluidsdruk van 33 dB.
- +
of
3 - 4 werkdagen levertijd
SKU
FTXS60G
Vragen over dit product? Bekijk de contactmogelijkheden
A

Daikin airco Multi-combinatie FTXS wandmodel

Omschrijving
Dit Daikin FTXS60G multi split wandmodel van Daikin airco geeft u, in combinatie met een buitenunit, de mogelijkheid om meer dan één ruimte te koelen of verwarmen. Het model is speciaal ontworpen voor kleine en goed geïsoleerde ruimtes, ideaal voor in de slaapkamer.De warmtepomp is daarnaast gemakkelijk te bedienen met de standaard infrarood afstandsbediening. WiFi is optioneel beschikbaar.

Werking airco
Met deze multi-split airco kunt u comfortabel en snel de ruimte koelen en verwarmen. Daarnaast kunt u gemakkelijk de luchtvochtigheid in huis reguleren, en wordt de ruimte door de speciale luchtfilter van vervuilingen, nare luchtjes en allergenen ontdaan. Met deze Daikin FTXS airconditioning creëert u dus het hele jaar door een perfect binnenklimaat.
Het klimaatsysteem heeft een laag energieverbruik met een energielabel van A/A. Het geluidsniveau van de airconditioning is daarnaast slechts 45/33 dB (hoog/nominaal/laag/u-laag), waardoor u nagenoeg niets merkt van de airco in huis.

Airco kopen
Via de KliMate airconditioning service kunt u gemakkelijk een airco kopen en laten installeren. Neemt u gerust contact op met onze airco specialist voor al uw vragen over onze airco service, zoals bijvoorbeeld airco installatie.
Technische specificaties
SKU FTXS60G
Type afstandsbediening Infrarood afstandsbediening
Breedte binnenunit (mm) 1050
Diepte binnenunit (mm) 250
Geluidsdruk binnenunit (dB) 45/33
Gewicht binnenunit (kg) 12
Hoogte binnenunit (mm) 290
Luchthoeveelheid (m3/h) 1032/894/678
Koelcapaciteit (kW) 6,0
Geschikt voor ruimtes tot (m3) 210
Verwarmingscapaciteit (kW) 7,0
Garantie 5 jaar
GWP R32 675
Kleur binnenunit Wit
Koudemiddel R410A
Energielabel koelen A
Energielabel verwarmen A
Merk Daikin
Minimale geluidsdruk binnenunit (dB) 33
Typenummer binnenunit FTXS60G
Uitvoering Wandmodel binnenunit
Vulling tCO2eq Niet bekend
WiFi Optioneel

Installatie


Voor professionele montage en installatie van warmtepompen maakt een van onze adviseurs graag een offerte op maat. U kunt gemakkelijk een offerteaanvraag starten door de gewenste warmtepomp te selecteren.


Op de offerteaanvraagpagina vult u uw persoonsgegevens in, samen met een korte Omschrijving van de installatiewerkzaamheden en indien nodig, één of meerdere foto's van de locatie. Binnen twee werkdagen neemt een van onze adviseurs contact op om, eventueel na een locatiebezoek, een definitieve offerte te sturen.


Na goedkeuring van de offerte wordt uw warmtepomp meestal binnen drie weken volledig operationeel opgeleverd. Betaling is mogelijk via iDeal of achteraf per pin bij onze monteurs.

Schrijf je eigen review
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Daikin FTXS60G Wandmodel binnenunit - 6 kW - Exclusief condensingunit
Jouw rating
zoho