Daikin FWXT20ABTV3 Lage temperatuur radiator - 1,08 kW

€ 1.047,21
Deze Daikin FWXT20ABTV3 Lage temperatuur radiator - 1,08 kW heeft een minimale geluidsdruk van 26 db.
- +
of
3 - 4 werkdagen levertijd
SKU
FWXT20ABTV3
Vragen over dit product? Bekijk de contactmogelijkheden
Daikin wandmodel laag-energie convector

Omschrijving
Deze Daikin FWXT20ABTV3 lage temperatuur radiator zorgt op efficiënte en snelle wijze voor verwarming en koeling in zowel nieuwbouw als renovatie projecten. De lagetemperatuurverwarming is ideaal te combineren met een warmtepomp. Zo kunt u uw huis verwarmen met een energiezuinige totaaloplossing! De radiator heeft een afmeting van 335x1300x128cm (HxBxD), en het vermogen van de radiator is verder met een geïntegreerde toets eenvoudig te regelen

Werking radiator
De speciale ventilator voorkomt stofafzetting tegen de wand, en het toestel beschikt over een eenvoudig reinigbare filter die stofophoping uitsluit. De radiator regelt zelf de ventilatorsnelheid aan de hand van de water- en ruimtetemperatuur en heeft een laag energieverbruik met een hoog rendement, voor duurzaam verwarmen. Het geluidsniveau van de radiator is daarnaast slechts 26 dB.

Lage temperatuur radiator kopen
Via de uitgebreide KliMate service wordt installatie makkelijk gemaakt, met onze eigen installateur! Heeft u vragen over welke radiator voor u het beste is? Neemt u gerust contact op met onze specialist voor al uw vragen en info.
Technische specificaties
SKU FWXT20ABTV3
Aansluitspanning 230/50
Breedte binnenunit (mm) 1300
Diepte binnenunit (mm) 128
Geluidsdruk binnenunit (dB) 26
Gewicht binnenunit (kg) 19
Hoogte binnenunit (mm) 335
Garantie 5 jaar
Merk Daikin
Typenummer binnenunit FWXT20ABTV3
Uitvoering Lage temperatuur radiator
Voedingskabel aansluiten op Buitenunit
WiFi Nee
Hydraulische aansluitdiameter 0,75
Verwarmingscapaciteit (+7°C/+35°C) 1,08
Hybride geschikt voor ruimtes tot (m2) 35

Installatie


Voor professionele montage en installatie van warmtepompen maakt een van onze adviseurs graag een offerte op maat. U kunt gemakkelijk een offerteaanvraag starten door de gewenste warmtepomp te selecteren.


Op de offerteaanvraagpagina vult u uw persoonsgegevens in, samen met een korte Omschrijving van de installatiewerkzaamheden en indien nodig, één of meerdere foto's van de locatie. Binnen twee werkdagen neemt een van onze adviseurs contact op om, eventueel na een locatiebezoek, een definitieve offerte te sturen.


Na goedkeuring van de offerte wordt uw warmtepomp meestal binnen drie weken volledig operationeel opgeleverd. Betaling is mogelijk via iDeal of achteraf per pin bij onze monteurs.

Schrijf je eigen review
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Daikin FWXT20ABTV3 Lage temperatuur radiator - 1,08 kW
Jouw rating
zoho