LG MA12R.NF1 Wandmodel - binnenunit - 3,5 kW

€ 1.000,00
Deze LG MA12R.NF1 Wandmodel - binnenunit - 3,5 kW is geschikt voor ruimtes tot 125 m3, met een minimale geluidsdruk van 32 dB.
- +
of
3 - 4 werkdagen levertijd
SKU
MA12R.NF1
Vragen over dit product? Bekijk de contactmogelijkheden

LG airco standard plus multi-split wandmodel binnenunit

Omschrijving
Dit LG MA12R.NF1 multi-split wandmodel van Mitsubishi Heavy Industries geeft u, in combinatie met een buitenunit, de mogelijkheid om meer dan één ruimte te koelen of verwarmen. Het model heeft een compleet nieuw ontwerp, en de warmtepomp is gemakkelijk te bedienen met de luxe infrarood afstandsbediening voorzien van uitgebreide weektimer.

Werking airco
Met deze multi-split airco kunt u comfortabel en snel de ruimte koelen en verwarmen. Daarnaast kunt u gemakkelijk de luchtvochtigheid in huis reguleren, en wordt de ruimte door de speciale luchtfilter van nare luchtjes, sigarettenrook, pollen en stof ontdaan. Met deze LG airconditioning creëert u dus het hele jaar door een perfect binnenklimaat.

Het geluidsniveau van de airconditioning is daarnaast slechts 32 dB (laag), waardoor u nagenoeg niets merkt van de airco in huis.

Airco kopen
Via de KliMate airconditioning service kunt u gemakkelijk een airco kopen en laten installeren. Neemt u gerust contact op met onze airco specialist voor al uw vragen over onze airco service, zoals bijvoorbeeld airco installatie.
Technische specificaties
SKU MA12R.NF1
Aansluitspanning 220-240
Type afstandsbediening Infrarood afstandsbediening
Bekabeling tussen binnen- en condensingunit (mm2) 4x1,5
Breedte binnenunit (mm) 600
Diepte binnenunit (mm) 145
Geluidsdruk binnenunit (dB) 32
Gewicht binnenunit (kg) 15
Hoogte binnenunit (mm) 600
Luchthoeveelheid (m3/h) 438
Koelcapaciteit (kW) 3,5
Geschikt voor ruimtes tot (m3) 125
Verwarmingscapaciteit (kW) 3,8
Diameter vloeistofleiding (inch) 0,25
Diameter zuigleiding (inch) 0,375
Garantie 5 jaar
Kleur binnenunit Wit
Koudemiddel R32
Merk LG
Minimale geluidsdruk binnenunit (dB) 32
Typenummer binnenunit MA12R.NF1
Uitvoering Wandmodel - binnenunit
Opgenomen vermogen koelen (kWh) 0,035
Opgenomen vermogen verwarmen (kWh) 0,035
Voedingskabel aansluiten op Buitenunit
WiFi Ja, optioneel

Installatie


Voor professionele montage en installatie van warmtepompen maakt een van onze adviseurs graag een offerte op maat. U kunt gemakkelijk een offerteaanvraag starten door de gewenste warmtepomp te selecteren.


Op de offerteaanvraagpagina vult u uw persoonsgegevens in, samen met een korte Omschrijving van de installatiewerkzaamheden en indien nodig, één of meerdere foto's van de locatie. Binnen twee werkdagen neemt een van onze adviseurs contact op om, eventueel na een locatiebezoek, een definitieve offerte te sturen.


Na goedkeuring van de offerte wordt uw warmtepomp meestal binnen drie weken volledig operationeel opgeleverd. Betaling is mogelijk via iDeal of achteraf per pin bij onze monteurs.

Schrijf je eigen review
Schrijf je eigen review
Je reviewed:LG MA12R.NF1 Wandmodel - binnenunit - 3,5 kW
Jouw rating
zoho