Mitsubishi Electric MSZ-EF18VGK-W Wandmodel - binnenunit - 1,8 kW - Exclusief buitenunit

€ 606,21
Deze Mitsubishi Electric MSZ-EF18VGK-W Wandmodel - binnenunit - 1,8 kW is geschikt voor ruimtes tot 65 m3, met een / energielabel en een minimale geluidsdruk van 19/36 dB.
- +
of
3 - 4 werkdagen levertijd
SKU
MSZ-EF18VGK-W
Vragen over dit product? Bekijk de contactmogelijkheden
A+++

Mitsubishi Electric airco MSZ-EF18VGK-W Wandmodel - binnenunit

Omschrijving
Dit Mitsubishi Electric MSZ-EF18VGK-W Wandmodel - binnenunit van Mitsubishi Electric airco geeft u, in combinatie met een buitenunit, de mogelijkheid om meer dan één ruimte te koelen of verwarmen. Het model heeft een compleet nieuw ontwerp, en de warmtepomp is gemakkelijk te bedienen met de luxe infrarood afstandsbediening voorzien van uitgebreide weektimer.

Werking airco
Met deze multi-split airco kunt u comfortabel en snel de ruimte koelen en verwarmen. Het klimaatsysteem heeft een laag energieverbruik met een gemiddeld stroomverbruik per jaar van kWh bij koelen, en kWh bij verwarmen, en een energielabel van bij koelen en bij verwarmen. Het geluidsniveau van de buitenunit is daarnaast slechts 19/36 dB (hoog en laag), waardoor u nagenoeg niets merkt van de airco in huis.

Airco kopen
Via de KliMate airconditioning service kunt u gemakkelijk een airco kopen en laten installeren. Neemt u gerust contact op met onze airco specialist voor al uw vragen over onze airco service, zoals bijvoorbeeld airco installatie.
Technische specificaties
SKU MSZ-EF18VGK-W
Aansluitspanning 220-240
Type afstandsbediening Infrarood afstandsbediening
Breedte binnenunit (mm) 885
Diepte binnenunit (mm) 195
Geluidsdruk binnenunit (dB) 19/36
Gewicht binnenunit (kg) 11,5
Hoogte binnenunit (mm) 299
Luchthoeveelheid (m3/h) 240/498
Koelcapaciteit (kW) 1,8
Geschikt voor ruimtes tot (m3) 65
Garantie 5 jaar
GWP R32 675
Kleur binnenunit Wit
Koudemiddel R32
Energielabel koelen A+++
Merk Mitsubishi Electric
Minimale geluidsdruk binnenunit (dB) 19
Temperatuurbereik koelen (°C) -10 tot +46
Temperatuurbereik verwarmen (°C) -15 tot +24
Typenummer binnenunit MSZ-EF18VGK-W
Uitvoering Wandmodel - binnenunit
Vulling tCO2eq Niet bekend
WiFi Nee

Installatie


Voor professionele montage en installatie van warmtepompen maakt een van onze adviseurs graag een offerte op maat. U kunt gemakkelijk een offerteaanvraag starten door de gewenste warmtepomp te selecteren.


Op de offerteaanvraagpagina vult u uw persoonsgegevens in, samen met een korte Omschrijving van de installatiewerkzaamheden en indien nodig, één of meerdere foto's van de locatie. Binnen twee werkdagen neemt een van onze adviseurs contact op om, eventueel na een locatiebezoek, een definitieve offerte te sturen.


Na goedkeuring van de offerte wordt uw warmtepomp meestal binnen drie weken volledig operationeel opgeleverd. Betaling is mogelijk via iDeal of achteraf per pin bij onze monteurs.

Schrijf je eigen review
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Mitsubishi Electric MSZ-EF18VGK-W Wandmodel - binnenunit - 1,8 kW - Exclusief buitenunit
Jouw rating
zoho