Panasonic CS-TZ42WKEW Wandmodel - binnenunit - 4,2 kW - Exclusief buitenunit

€ 665,00
Deze Panasonic CS-TZ42WKEW Wandmodel - binnenunit - 4,2 kW is geschikt voor ruimtes tot 140 m3, met een A++/A+ energielabel en een minimale geluidsdruk van 29 dB.
- +
of
3 - 4 werkdagen levertijd
SKU
CS-TZ42WKEW
Vragen over dit product? Bekijk de contactmogelijkheden
A++

Panasonic airco CS-TZ20WKEW single-split wandmodel

Omschrijving
Dit Panasonic CS-TZ20WKEW single-split wandmodel van Panasonic airco geeft u, in combinatie met een buitenunit, de mogelijkheid om meer dan één ruimte te koelen of verwarmen. De airco heeft een nieuw, strak vormgegeven formaat van slechts 779mm breed dat perfect boven de deur geplaatst kan worden. De warmtepomp is gemakkelijk te bedienen met de infrarood afstandsbediening. Bedrade bediening is optioneel en de airco is standaard uitgerust met WiFi bediening.

Werking airco
Met deze airco kunt u comfortabel en snel de ruimte koelen en verwarmen. Het klimaatsysteem heeft een laag energieverbruik met een gemiddeld stroomverbruik per jaar van 100 kWh bij koelen, en 578 kWh bij verwarmen, en een energielabel van A++ bij koelen en A++ bij verwarmen. Het geluidsniveau van de airconditioning is daarnaast slechts 37 / 25 / 20 dB, waardoor u nagenoeg niets merkt van de airco in huis.

Airco kopen
Via de KliMate airconditioning service kunt u gemakkelijk een airco kopen en laten installeren. Neemt u gerust contact op met onze airco specialist voor al uw vragen over onze airco service, zoals bijvoorbeeld airco installatie.
Technische specificaties
SKU CS-TZ42WKEW
Aansluitspanning 230
Verwarmingscapaciteit -10°C (kW) 3,9
Koelcapaciteit (kW) 4,2
Verwarmingscapaciteit (kW) 5
COP/SCOP 3,73/4,00
EER/SEER 3,36/6,40
GWP R32 675
Koudemiddel R32
Energielabel koelen A++
Energielabel verwarmen A+
Merk Panasonic
Temperatuurbereik koelen (°C) -10 tot +43
Temperatuurbereik verwarmen (°C) -15 tot +24
Typenummer binnenunit CS-TZ42WKEW
Uitvoering Wandmodel - binnenunit
Jaarlijks energieverbruik koelen (kWh) 230
Jaarlijks energieverbruik verwarmen (kWh) 1260
Vulling tCO2eq Niet bekend

Installatie


Voor professionele montage en installatie van warmtepompen maakt een van onze adviseurs graag een offerte op maat. U kunt gemakkelijk een offerteaanvraag starten door de gewenste warmtepomp te selecteren.


Op de offerteaanvraagpagina vult u uw persoonsgegevens in, samen met een korte Omschrijving van de installatiewerkzaamheden en indien nodig, één of meerdere foto's van de locatie. Binnen twee werkdagen neemt een van onze adviseurs contact op om, eventueel na een locatiebezoek, een definitieve offerte te sturen.


Na goedkeuring van de offerte wordt uw warmtepomp meestal binnen drie weken volledig operationeel opgeleverd. Betaling is mogelijk via iDeal of achteraf per pin bij onze monteurs.

Schrijf je eigen review
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Panasonic CS-TZ42WKEW Wandmodel - binnenunit - 4,2 kW - Exclusief buitenunit
Jouw rating
zoho