Samsung 4M035SU Cassette - single-split set - 3,50 kW

€ 2.325,00
Deze Samsung Wind-Free Mini 4-weg type 4M035SU Cassette - single-split set - 3,50 kW heeft een A++/A+ energielabel en een minimale geluidsdruk van 34 dB.
- +
of
Op voorraad
SKU
4M035SU
Vragen over dit product? Bekijk de contactmogelijkheden

Samsung airco Mini 4-weg single-split cassette (vervangt iWCHM)

Omschrijving
Dit Samsung 4M035SU single split unit cassette model van Samsung airco heeft een stijlvol design met een afmeting van slechts 575x575 mm, en u heeft de keuze om de warmtepomp te bedienen via de standaard infrarood afstandsbediening of een wandbediening. WiFi is optioneel beschikbaar.

Werking airco
Het klimaatsysteem heeft een laag energieverbruik met een gemiddeld stroomverbruik per jaar van 189 kWh bij koelen en 840 kWh bij verwarmen, en een energielabel van A++/A+. Het geluidsniveau van de airconditioning is daarnaast slechts 35 dB, waardoor u nagenoeg niets merkt van de airco in huis.

Airco kopen
Via de KliMate airconditioning service kunt u gemakkelijk een airco kopen en laten installeren. Neemt u gerust contact op met onze airco specialist voor al uw vragen over onze airco service, zoals bijvoorbeeld airco installatie.
Technische specificaties
SKU 4M035SU
GWP R32 675
Vulling tCO2eq Niet bekend

Installatie


Voor professionele montage en installatie van warmtepompen maakt een van onze adviseurs graag een offerte op maat. U kunt gemakkelijk een offerteaanvraag starten door de gewenste warmtepomp te selecteren.


Op de offerteaanvraagpagina vult u uw persoonsgegevens in, samen met een korte Omschrijving van de installatiewerkzaamheden en indien nodig, één of meerdere foto's van de locatie. Binnen twee werkdagen neemt een van onze adviseurs contact op om, eventueel na een locatiebezoek, een definitieve offerte te sturen.


Na goedkeuring van de offerte wordt uw warmtepomp meestal binnen drie weken volledig operationeel opgeleverd. Betaling is mogelijk via iDeal of achteraf per pin bij onze monteurs.

Schrijf je eigen review
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Samsung 4M035SU Cassette - single-split set - 3,50 kW
Jouw rating
zoho