Samsung 4W100SU-3F Cassette - single-split set - 10,0 kW

€ 4.440,00
Deze Samsung Wind-Free 4-weg type 4W100SU-3F Cassette - single-split set - 10,0 kW heeft een A+/A+ energielabel en een minimale geluidsdruk van 54 dB.
- +
of
3 - 4 werkdagen levertijd
SKU
4W100SU-3F
Vragen over dit product? Bekijk de contactmogelijkheden

Samsung airco 4-weg single-split cassette (vervangt iWCH)

Omschrijving
Dit Samsung 4W100SU-3F single split unit cassette model van Samsung airco heeft een stijlvol design met een zeer lage inbouwhoogte, en u heeft de keuze om de warmtepomp te bedienen via de standaard infrarood afstandsbediening of een wandbediening. WiFi is optioneel beschikbaar.

Werking airco
Het klimaatsysteem heeft een laag energieverbruik met een gemiddeld stroomverbruik per jaar van 625 kWh bij koelen en 2800 kWh bij verwarmen, en een energielabel van A+/A. Het geluidsniveau van de airconditioning is daarnaast slechts 44 dB, waardoor u nagenoeg niets merkt van de airco in huis.

Airco kopen
Via de KliMate airconditioning service kunt u gemakkelijk een airco kopen en laten installeren. Neemt u gerust contact op met onze airco specialist voor al uw vragen over onze airco service, zoals bijvoorbeeld airco installatie.
Technische specificaties
SKU 4W100SU-3F
GWP R32 675
Vulling tCO2eq Niet bekend

Installatie


Voor professionele montage en installatie van warmtepompen maakt een van onze adviseurs graag een offerte op maat. U kunt gemakkelijk een offerteaanvraag starten door de gewenste warmtepomp te selecteren.


Op de offerteaanvraagpagina vult u uw persoonsgegevens in, samen met een korte Omschrijving van de installatiewerkzaamheden en indien nodig, één of meerdere foto's van de locatie. Binnen twee werkdagen neemt een van onze adviseurs contact op om, eventueel na een locatiebezoek, een definitieve offerte te sturen.


Na goedkeuring van de offerte wordt uw warmtepomp meestal binnen drie weken volledig operationeel opgeleverd. Betaling is mogelijk via iDeal of achteraf per pin bij onze monteurs.

Schrijf je eigen review
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Samsung 4W100SU-3F Cassette - single-split set - 10,0 kW
Jouw rating
zoho