Samsung 4W120SU-1F Cassette - single-split set - 12,0 kW

€ 4.955,00
Deze Samsung Wind-Free 4-weg type 4W120SU-1F Cassette - single-split set - 12,0 kW heeft een A+/A+ energielabel en een minimale geluidsdruk van 56 dB.
- +
of
Op voorraad
SKU
4W120SU-1F
Vragen over dit product? Bekijk de contactmogelijkheden

Samsung airco 4-weg single-split cassette (vervangt iWCH)

Omschrijving
Dit Samsung 4W120SU-1F single split unit cassette model van Samsung airco heeft een stijlvol design met een zeer lage inbouwhoogte, en u heeft de keuze om de warmtepomp te bedienen via de standaard infrarood afstandsbediening of een wandbediening. WiFi is optioneel beschikbaar.

Werking airco
Het klimaatsysteem heeft een laag energieverbruik met een gemiddeld stroomverbruik per jaar van kWh bij koelen en kWh bij verwarmen, en een energielabel van A/A. Het geluidsniveau van de airconditioning is daarnaast slechts 44 dB, waardoor u nagenoeg niets merkt van de airco in huis.

Airco kopen
Via de KliMate airconditioning service kunt u gemakkelijk een airco kopen en laten installeren. Neemt u gerust contact op met onze airco specialist voor al uw vragen over onze airco service, zoals bijvoorbeeld airco installatie.
Technische specificaties
SKU 4W120SU-1F
GWP R32 675
Vulling tCO2eq Niet bekend

Wanneer u deze service selecteert bij uw bestelling neemt een van onze adviseurs contact op voor het maken van een afspraak, en wordt uw airconditioner veelal binnen 3 weken volledig werkend opgeleverd.

Ons vaste montagetarief is inclusief:

Schrijf je eigen review
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Samsung 4W120SU-1F Cassette - single-split set - 12,0 kW
Jouw rating
zoho