Samsung AR07NXCXAWKNEU Wandmodel binnenunit - 2 kW - Exclusief buitenunit

€ 749,99
Deze Samsung Wind-Free type AR07NXCXAWKNEU Wandmodel binnenunit - 2 kW heeft een een minimale geluidsdruk van 22 dB.
- +
of
Op voorraad
SKU
AR07NXCXAWKNEU
Vragen over dit product? Bekijk de contactmogelijkheden

Samsung airco Wind-Free multi-split wandmodel

Omschrijving
Dit Samsung AR07NXCXAWKNEU multisplit unit wandmodel van Samsung airco zorgt voor tochtvrij koelen en verwarmen. In de speciale Wind-Free modus worden de linealen gesloten, en wordt de ruimte door kleine gaatjes in de omkasting bijna windstil voorzien van koude lucht. De unit is eenvoudig te bedienen met de meegeleverde infrarood afstandsbediening. Bewegingssensor en WiFi bediening zijn optioneel beschikbaar. Dit model heeft een optionele zonecontroller.

Werking airco
Met deze multi-split airco kunt u comfortabel en snel de ruimte koelen en verwarmen. Daarnaast kunt u gemakkelijk de luchtvochtigheid in huis reguleren, en wordt de ruimte door de speciale antiallergeen en antivirus luchtfilter van alle verontreinigingen ontdaan, waaronder ook nare luchtjes, sigarettenrook, pollen, stof en andere microdeeltjes zoals bacteriën en virussen. Met deze Samsung Wind-Free airconditioning creëert u dus het hele jaar door een perfect binnenklimaat.

Het klimaatsysteem heeft een laag energieverbruik en het geluidsniveau van de airconditioning is daarnaast slechts 16 dB, waardoor u nagenoeg niets merkt van de airco in huis.

Airco kopen
Via de KliMate airconditioning service kunt u gemakkelijk een airco kopen en laten installeren. Neemt u gerust contact op met onze airco specialist voor al uw vragen over onze airco service, zoals bijvoorbeeld airco installatie.
Technische specificaties
SKU AR07NXCXAWKNEU
GWP R32 675
Merk Samsung
Uitvoering Wandmodel binnenunit
Vulling tCO2eq Niet bekend

Wanneer u deze service selecteert bij uw bestelling neemt een van onze adviseurs contact op voor het maken van een afspraak, en wordt uw airconditioner veelal binnen 3 weken volledig werkend opgeleverd.

Ons vaste montagetarief is inclusief:

Schrijf je eigen review
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Samsung AR07NXCXAWKNEU Wandmodel binnenunit - 2 kW - Exclusief buitenunit
Jouw rating
zoho