Samsung KM071SU Kanaalmodel - single-split set - 6,80 kW

€ 2.985,00
Deze Samsung Kanaal MSP type KM071SU Kanaalmodel - single-split set - 6,80 kW heeft een A+/A+ energielabel en een minimale geluidsdruk van 30 dB.
- +
of
Op voorraad
SKU
KM071SU
Vragen over dit product? Bekijk de contactmogelijkheden

Samsung airco Kanaal MPS single-split kanaalmodel (vervangt iKANGM)

)

Omschrijving
Dit Samsung KM071SU Single-split unit kanaalmodel van Samsung airco heeft een lage inbouwhoogte tot 30 cm, en de warmtepomp is naast de standaard wandbediening optioneel met infrarood afstandsbediening en WiFi leverbaar. Dit model heeft een optionele zonecontroller.

Werking airco
Het klimaatsysteem heeft een laag energieverbruik met een gemiddeld stroomverbruik per jaar van 421 kWh bij koelen en 1680 kWh bij verwarmen, en een energielabel van A+/A+. Het geluidsniveau van de airconditioning is daarnaast slechts 37 dB, waardoor u nagenoeg niets merkt van de airco in huis. Deze heeft tevens de optie van automatisch instelbare druk.

Airco kopen
Via de KliMate airconditioning service kunt u gemakkelijk een airco kopen en laten installeren. Neemt u gerust contact op met onze airco specialist voor al uw vragen over onze airco service, zoals bijvoorbeeld airco installatie.
Technische specificaties
SKU KM071SU
GWP R32 675
Merk Samsung
Vulling tCO2eq Niet bekend

Wanneer u deze service selecteert bij uw bestelling neemt een van onze adviseurs contact op voor het maken van een afspraak, en wordt uw airconditioner veelal binnen 3 weken volledig werkend opgeleverd.

Ons vaste montagetarief is inclusief:

Schrijf je eigen review
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Samsung KM071SU Kanaalmodel - single-split set - 6,80 kW
Jouw rating
zoho