Samsung KM100SU-1F Kanaalmodel - single-split set - 10,0 kW

€ 4.140,00
Deze Samsung Kanaal MSP type KM100SU-1F Kanaalmodel - single-split set - 10,0 kW heeft een A+/A+ energielabel en een minimale geluidsdruk van 34 dB.
- +
of
3 - 4 werkdagen levertijd
SKU
KM100SU-1F
Vragen over dit product? Bekijk de contactmogelijkheden

Samsung airco Kanaal MPS single-split kanaalmodel (vervangt iKANGM)

)

Omschrijving
Dit Samsung KM100SU-1F Single-split unit kanaalmodel van Samsung airco heeft een lage inbouwhoogte tot 30 cm, en de warmtepomp is naast de standaard wandbediening optioneel met infrarood afstandsbediening en WiFi leverbaar. Dit model heeft een optionele zonecontroller.

Werking airco
Het klimaatsysteem heeft een laag energieverbruik met een gemiddeld stroomverbruik per jaar van 625 kWh bij koelen en 2380 kWh bij verwarmen, en een energielabel van A+/A+. Het geluidsniveau van de airconditioning is daarnaast slechts 38 dB, waardoor u nagenoeg niets merkt van de airco in huis. Deze heeft tevens de optie van automatisch instelbare druk.

Airco kopen
Via de KliMate airconditioning service kunt u gemakkelijk een airco kopen en laten installeren. Neemt u gerust contact op met onze airco specialist voor al uw vragen over onze airco service, zoals bijvoorbeeld airco installatie.
Technische specificaties
SKU KM100SU-1F
GWP R32 675
Merk Samsung
Vulling tCO2eq Niet bekend

Installatie


Voor professionele montage en installatie van warmtepompen maakt een van onze adviseurs graag een offerte op maat. U kunt gemakkelijk een offerteaanvraag starten door de gewenste warmtepomp te selecteren.


Op de offerteaanvraagpagina vult u uw persoonsgegevens in, samen met een korte Omschrijving van de installatiewerkzaamheden en indien nodig, één of meerdere foto's van de locatie. Binnen twee werkdagen neemt een van onze adviseurs contact op om, eventueel na een locatiebezoek, een definitieve offerte te sturen.


Na goedkeuring van de offerte wordt uw warmtepomp meestal binnen drie weken volledig operationeel opgeleverd. Betaling is mogelijk via iDeal of achteraf per pin bij onze monteurs.

Schrijf je eigen review
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Samsung KM100SU-1F Kanaalmodel - single-split set - 10,0 kW
Jouw rating
zoho