Samsung RC100SU-3F Cassette - single-split set - 10,0 kW

€ 5.930,00
Deze Samsung 360 type RC100SU-3F Cassette - single-split set - 10,0 kW heeft een A+/A+ energielabel en een minimale geluidsdruk van 44 dB.
- +
of
Op voorraad
SKU
RC100SU-3F-SB
Vragen over dit product? Bekijk de contactmogelijkheden

Samsung airco 360 single-split cassette (vervangt R-iCH)

Omschrijving
Dit Samsung RC100SU-3F-SB single split unit cassette model van Samsung airco heeft een stijlvol en uniek design dat volledig rond is, en u heeft de keuze om de warmtepomp te bedienen via de standaard infrarood afstandsbediening of een wandbediening. WiFi is optioneel beschikbaar.

Werking airco
Het klimaatsysteem heeft een laag energieverbruik met een gemiddeld stroomverbruik per jaar van 515 kWh bij koelen en 1726 kWh bij verwarmen, en een energielabel van A++/A+. Het geluidsniveau van de airconditioning is daarnaast slechts 44 dB, waardoor u nagenoeg niets merkt van de airco in huis.

Airco kopen
Via de KliMate airconditioning service kunt u gemakkelijk een airco kopen en laten installeren. Neemt u gerust contact op met onze airco specialist voor al uw vragen over onze airco service, zoals bijvoorbeeld airco installatie.
Technische specificaties
SKU RC100SU-3F-SB
GWP R32 675
Merk Samsung
Vulling tCO2eq Niet bekend

Wanneer u deze service selecteert bij uw bestelling neemt een van onze adviseurs contact op voor het maken van een afspraak, en wordt uw airconditioner veelal binnen 3 weken volledig werkend opgeleverd.

Ons vaste montagetarief is inclusief:

Schrijf je eigen review
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Samsung RC100SU-3F Cassette - single-split set - 10,0 kW
Jouw rating
zoho