Samsung RC140SU-1F Cassette - single-split set - 13,4 kW

€ 7.190,00
Deze Samsung 360 type RC140SU-1F Cassette - single-split set - 13,4 kW heeft een minimale geluidsdruk van 45 dB.
- +
of
3 - 4 werkdagen levertijd
SKU
RC140SU-1F-RB
Vragen over dit product? Bekijk de contactmogelijkheden

Samsung airco 360 single-split cassette (vervangt R-iCH)

Omschrijving
Dit Samsung RC140SU-1F-RB single split unit cassette model van Samsung airco heeft een stijlvol en uniek design dat volledig rond is, en u heeft de keuze om de warmtepomp te bedienen via de standaard infrarood afstandsbediening of een wandbediening. WiFi is optioneel beschikbaar.

Werking airco
Het geluidsniveau van de airconditioning is daarnaast slechts 45 dB, waardoor u nagenoeg niets merkt van de airco in huis.

Airco kopen
Via de KliMate airconditioning service kunt u gemakkelijk een airco kopen en laten installeren. Neemt u gerust contact op met onze airco specialist voor al uw vragen over onze airco service, zoals bijvoorbeeld airco installatie.
Technische specificaties
SKU RC140SU-1F-RB
GWP R32 675
Merk Samsung
Uitvoering Cassette - single-split set
Vulling tCO2eq Niet bekend

Installatie


Voor professionele montage en installatie van warmtepompen maakt een van onze adviseurs graag een offerte op maat. U kunt gemakkelijk een offerteaanvraag starten door de gewenste warmtepomp te selecteren.


Op de offerteaanvraagpagina vult u uw persoonsgegevens in, samen met een korte Omschrijving van de installatiewerkzaamheden en indien nodig, één of meerdere foto's van de locatie. Binnen twee werkdagen neemt een van onze adviseurs contact op om, eventueel na een locatiebezoek, een definitieve offerte te sturen.


Na goedkeuring van de offerte wordt uw warmtepomp meestal binnen drie weken volledig operationeel opgeleverd. Betaling is mogelijk via iDeal of achteraf per pin bij onze monteurs.

Schrijf je eigen review
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Samsung RC140SU-1F Cassette - single-split set - 13,4 kW
Jouw rating
zoho