Tekno Point SKIV-18 Wandmodel binnenunit - 5,27 kW - Exclusief condensingunit

€ 493,99
Deze Tekno Point SKIV-18 Wandmodel binnenunit - 5,27 kW is geschikt voor ruimtes tot 185 m3, met een minimale geluidsdruk van 29 dB.
- +
of
3 - 4 werkdagen levertijd
SKU
SKIV-18
Vragen over dit product? Bekijk de contactmogelijkheden

Tekno Point airco SKIV multi-split Wandmodel binnenunit

Omschrijving
Dit Wandmodel binnenunit multi split unit wandmodel van Tekno Point airco geeft u, in combinatie met een buitenunit, de mogelijkheid om meer dan één ruimte te koelen of verwarmen. De binnenunit heeft een stijlvol design, en de warmtepomp is gemakkelijk te bedienen met de infrarood afstandsbediening.Wifi is optioneel beschikbaar.

Werking airco
Met deze multi-split airco binnenunit kunt u comfortabel en snel de ruimte koelen en verwarmen. Daarnaast kunt u gemakkelijk de luchtvochtigheid in huis reguleren, en wordt de ruimte door de speciale luchtfilter van vervuilingen en allergenen ontdaan. Met deze Tekno Point SKIV airconditioning creëert u dus het hele jaar door een perfect binnenklimaat.
Het klimaatsysteem heeft een laag energieverbruik en het geluidsniveau van de airconditioning is daarnaast slechts 29 dB (u-laag/laag/nominaal/hoog), waardoor u nagenoeg niets merkt van de airco in huis.

Airco kopen
Via de KliMate airconditioning service kunt u gemakkelijk een airco kopen en laten installeren. Neemt u gerust contact op met onze airco specialist voor al uw vragen over onze airco service, zoals bijvoorbeeld airco installatie.
Technische specificaties
SKU SKIV-18
Aansluitspanning 230
Type afstandsbediening Infrarood afstandsbediening
Breedte binnenunit (mm) 1003
Diepte binnenunit (mm) 222
Geluidsdruk binnenunit (dB) 47/44/31/29
Gewicht binnenunit (kg) 13
Hoogte binnenunit (mm) 310
Luchthoeveelheid (m3/h) 850/760/570/480
Koelcapaciteit (kW) 5,27
Geschikt voor ruimtes tot (m3) 185
Diameter vloeistofleiding (inch) 1/2
Diameter zuigleiding (inch) 1/4
GWP R32 675
Kleur binnenunit Wit
Merk Tekno Point
Minimale geluidsdruk binnenunit (dB) 29
Typenummer binnenunit SKIV-18
Uitvoering Wandmodel binnenunit
Vulling tCO2eq Niet bekend
WiFi Optioneel

Installatie


Voor professionele montage en installatie van warmtepompen maakt een van onze adviseurs graag een offerte op maat. U kunt gemakkelijk een offerteaanvraag starten door de gewenste warmtepomp te selecteren.


Op de offerteaanvraagpagina vult u uw persoonsgegevens in, samen met een korte Omschrijving van de installatiewerkzaamheden en indien nodig, één of meerdere foto's van de locatie. Binnen twee werkdagen neemt een van onze adviseurs contact op om, eventueel na een locatiebezoek, een definitieve offerte te sturen.


Na goedkeuring van de offerte wordt uw warmtepomp meestal binnen drie weken volledig operationeel opgeleverd. Betaling is mogelijk via iDeal of achteraf per pin bij onze monteurs.

Schrijf je eigen review
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tekno Point SKIV-18 Wandmodel binnenunit - 5,27 kW - Exclusief condensingunit
Jouw rating
zoho